mood swing

Apaperasaan korang baby baru nak masuk 5 bulan,tau2 ada isi lagi?

31 Balas

Sronok ank lahir rapat2 ni...nanti dh bsr mesti akan slalu dgr ayat..."eh kembar ke dorg ni?"😍😍

Anak pun baru masuk 5 bulan. Tapi selalu pening2. Check upt alhamdulillah negative. Sabar ye sis.

Alamak..seramnya 😭 aritu priod pon lmbat 4hari mujur xd pe2..ank bru nk msuk 4bln 😭😭

Kenapa tak merancang? Tak seram ke kalau ingat balik kat labour room😵😵.

rezeki dah tuu...nnt bila ank dah besar2 senang hatii tgk drg..😍

😅 alhamdullilah. Same la sye. Skrg tgh melalui fasa mual balik

Anak sy baru 5 bulan harini. Err sis tak pakai perancang ke?

Rezeki Allah nk bg... Alhamdullilah..

Hati kena kental..mental kena kuat

Tk ambil pil prncang ke?