Mood swing

Sekarang baru masuk 12w. Normal ke mood swing asyik pikir negative je, mudah melenting. Kadang tak faham dgn diri sendiri😓

2 Balas

Normal kot sama macam saya dulu, tapi saya fikir negative tu sebab banyak mimpi bukan2, mostly pasal suami lah, so emosi mimpi terbawa2. But nenek saya selalu pesan jangan dilayan sangat perasaan, orang lain pun ada perasaan, takut nanti orang pun bosan dengan kita (especially husband).

hi sis. hormon masa pregnant ni memang lain macam sikit. banyak bersabar ya! ♥