Medicine

Apakah pengambilan zincofer ada kesan sampingan?

4 Balas

zincofer ni utk smua ibu hamil ygdh msuk 2nd trimester..ini yg nurse bgtau sy msa kndungan sy 13w..sy pun amik zincofer, wlupun HB sy 13.5 dn sy pun kdg2 sakit perut slepas mkn zincofer.

Depends on mom. Saya mual muntah mkn zincofer. Skrg dh tukar iberet, feel better.

untung yang boleh mkn zincofer klau sya tak boleh keluar balik....

tkde sis tp slalu nya yg amik zoncofer ni sbb HB rendah bawah 11 huhu

3y ago

Haritu saya dpt zincofer tapi hb tak kurang drp 11.