Apakah perbezaan imunisasi di klinik swasta dan klinik kerajaan Pro ? Cons ?

Adakah jenis imunisasi berbeza ? Kesan sampingan ? harga atau caj dikenakan? #ingintahu Terima kasih

Apakah perbezaan imunisasi di klinik swasta dan klinik kerajaan
Pro ?
Cons ?
6 Balas

vaccine mcm pneumococals ni beze swasta dgn kk. brand pun lain. kk 3 dose je. swasta 3 dose + 1 dose booster. yg lain rasanya sama kot. cuma swasta dia org ada pilihan vaccine tambahan mcm rotavirus semua.

better go for KK..check up baby lebih details..sy nyesal sgt buat kat swasta sbb kekangan masa bekerja jd tiada pilihan..

Tak silap sy sama kadar dos yg diberikan cumaa, bayaran tu. Agak mahal better vaksin di kk shj

Sama je vaksin kkm dgn swasta.. Cuma beza nya bayaran..

sama je...cuma swasta berbayar..bagi pendapat saya la

sama je sis