Sesak nafas

sejak kebelakangan ni saya rasa pernafasan selalu sesak nafas, apakah tiada kesan sampingan pada bayi?

9 Balas

saya pun mengalami situasi yang sama sekarang , elakkan tidur terlentang , tidur mengiring pastu tinggikan bantal , saya kalau sebelum tidur sapukan vick dekat dada dan hidung boleh lah juga lena 😅 itu cara saya lah taktaulah berkesan ke tak untuk sis tapi kalau sis rasa terlampau sesak nafas sangat better pergi hospital 😊

Sy juga waktu hamil pernah kena sesak nafas oxygen X cukup sampai masuk hospital kena admit sis....then doctor bagi ubat yg safe waktu pregnant punya..Lepas Tu alhamdullilah okay da...but mmg sesak gila waktu susah nak nafas...sis jaga2 ye

Kita sama sis , dah 2 kali pnh sesak nafas mcm tu .. semoga Allah melindungi kandungan kita ..

4y ago

Kadang malam tak bole tidur dada sakit pinggang pun rasa mcm nak putus

Sy penh tnye dktr sbb ap kdang2 kte akn sesak nfas .. dktr kte normal sbb baby mkin mmbesar ..

Mmg akan ada mcm tu... Tapi elakkan tido terlentang untuk kurgkan keadaan tidak selesa itu...

Biasa 3rd trmstr mmg gini tdo bantal tinggi sis

Yuppp..... Saya pun alami juga, 😅😅😅

Saya hb 11..sesak nafas jugak kdg2

Mk hb sis rendah