Ciri2 pregnant ank lelaki

Apakah ciri2 mgandung ank lelaki

4 Balas

kalau kandungan 11-14minggu blh buat NT scan..klau ada rezeki dh nmpk jntina.. tp xleh letak harapan tinggi juga kuasa tuhan kan.. tkut keajaiban berlaku..hehe

xde ciri2. kena gi scan masa 20w buat detail scan baru tahu anak laki ke ppuan. bntuk perut ke garisan pwndek panjang ke takde kaitan. mitos sume

tak ada ciri² yg betul/tetap sis. Semuanya mitos saja 😅 cukup 20 weeks nnt sis buat la detail scan ye