SELALU MUAL

Apa yg menyebabkan sy slalu terasa nk muntah ni ye? Sungguh xselesa.. Bngun pagi je rasa nk muntah je tekak ni smpi la ke petang.. Sy 8week skg.. Adakah pengambilan ubat iberet tu effect kpd loya ni?? Lemah la cm ni.. Slera mkn pun dh hilang..

1 Balas

Tak makan apa2 ubat pun mual tu tetap ada sis. Saya pun start morning sickness 8 minggu. Makan apa je mesti muntah. Bau masakan pun tak tahan. Nasib baik nurse bagi ubat dah 11 weeks. Tu pun masih mual lagi. 16 weeks baru hilang mual. Lps tu saya makan mcm org kebulur. Semua benda nak makan. Nasib baik berat tak naik sgt