hai mommy gojes semua❤

Apa yg korang makan dlm awal tremister ni elak mual? sy 9week4days, masih mual dan ada bau2 yg tak boleh dibau. ? susu pun tak boleh minum. Kalau muntah smpai keluar kuning pahit tu. Makan ada jgk masuk lepas makan rasa dlm mulot yg tinggal tu loya sungguh. Ada yg lagi terok tak? Tidur pun tak selesa, kerap sendawa. Angin bnyk sakit. Lepas tu keputihan normal ke? Sy belum bukak buku pink, monday bru nk pergi.

2 Balas

Saya makan benda kering dan benda yg tekak boleh terima asalkan berkhasiat utk sy dan anak. Trimester kedua bru dpt telan nasi, masak, menumis, bau lauk huhu. Klo xmkn langsung, bimbang dehyrated, xpasal kena masuk air kt hosp. Keputihan semasa hamil xsemua org ada. Tp slagi xd bau/warna pelik/ gatal, normal tu.