apa yang mommies consume diawal kandungan?

apa yang mommies buat diawal usia kandungan..contohnya vitamin apa.. Makanan macam mana yg kena utamakan.. And so on.. saya baru tahu harini je yang saya pregnant... esok @ lusa nak check lagi sekali.. Kot utp salah ke camna kan.. sebab rasa xpercaya yg saya tengah preggy.. First time?

1 Balas

Mula2 mkn folic acid je.. klu buat buku pink nnt kk bg ubat tu... klu supplement lain nnt dh jumpa doc bru tny.. susu jgn lupe...

4y ago

Ooo.. Tq😊