batuk

Salam semua mommies. Nak tanya la ada sapa2 yg ada pengalaman batuk diawal kehamilan. Boleh ke ambil ubat batuk prospan sbb saya dah terambil 2x. Then saya stop. Usia kandungan saya 11mggu. Mohon pencerahan ye mommies.

2 Balas

Slm.. X boleh ambil ubat batuk spjg pregnancy. Ypu should go to hosp.. Minta advice doc. Jgn mkn ubt tnpa nasihat doc especially when you're pregnant..

Prospan selamat utk diambil ibu mengandung. Dulu sy batuk pg kk dorg bg ubat batuk dewasa yg biasa ja. Minum 10ml