saya nak tanya

apa yang blh buat bila ank saya 9bulan,dah blh brdiri tnpa sokongan,tp lmbt brjln..da hmpir sebulan.. mohon sesape ad petua cepat jln..

saya nak tanya
2 Balas

nnty die akn pndai jln sndri bile smpai mse nye..ank sye pun lebih stahun bru pndai jln..

xpe sis..Dia nk bljr pelahan2..Normal lg lmbt berjalan..Anak sye dkt sethun bru boleh berjalan dgn tnpa sokongan..kdg2 anak xsma ape kte tgk anak org lain..Ade lmbt ad cPt..smga anak2 sht je n ade perkmbngan