confuis

Sy da lewat period hmpir seminggu lbh..tp was2 nk buat test..blh beri cadagn???

4 Balas

Tunggu lg 2 minggu, dn bykkn brdoa. Then buat test guna UPT dlu. Ada double line jaga diri baik2. Kalau xde, tnggu lagi minggu seterusnya.

5y ago

Ok..dan sy kerap sngt kencing..da ari2 sy sakit

boleh je nak test.. saya lewat 3 hari terus test n alhamdulillah positive.. tahu dari awal lagi bagus untuk langkah berjaga²..

Cuba cek sis , sy lewat period 1 mnggu alhamdullilah pregnant plus ari2 sy pun skit jgk skrg

Test jela daripada terus tertanya2.