kecik hati dengan suami

Apa sj yg sy mengadu dengan suami pasal mak nya dia tak percaya...tu yg buat sy betul2 kecewa..dahlah sy sanggup merlahirkan anak dia di kampung nya...Umur anak sy 3hr mentua dah sumbat mulut anak sy dengan susu fomula kalau susu tu sy yg beli tak pa nie susu tu dr sepupu yg dtng melawat... mentua bagi anak sy minum terus dr botol susu anak sepupu yg waktu tu dah5bln umurnya..geram sy rasadahlah tak minta kebenaran saya..terus sj buat bergitu..sy tak mampu nak buat apa hanya rs perit sj dihati dah lah masih sakit. Anak sy lahir beratnya3.18..banyak jahitan ..

21 Balas

Iya ba,suami nie kbnykn ndk fhm kdaan istri lpas bslin..jmpa lg mrtua yg ktrlaluan..addui,pning klpa

Ya Allah... Sbr ye sis... Sis try goole ksn buruk n send pd suami... Klu dye x phm2 jgak x thu la😒

geram betul aq kalau lelaki tk dengr pendapat bini sendiri haihh sis banyk2 bersabar yee ..

berbeza kn rasa berpntg ruma mrtua dgn ruma mk sndri 😅 ada jk yg ndk kena ..

4y ago

Sy ingat berpantang dengan mentua lagi elok sebab sy dah tak ada mak lagi..tingal ayah jak..tengok2peragai mertua makin pelik..rasa menyesal pulak bersalin sini..waktu baru kawin elok layanannya.dah ada anak semua yg sy buat kat anak ada..ada sj yg tak kena...dan semua apa yg sy mau buat pada anak mesti minta kebenaran nya..kalau tidak dia megamuk tak tentu arah...mau balik rumah family jauh..kan pkp

Sbr ya sis....#mentua jenis apa begitu x syg cucu darah daging ank nya sendiri aduiiii

Kalau saya dah naik angin dah. Apa benda bagi susu orang lain dekat anak kita😤

Hangin juga sya dgr..bby 3 hari kot..d susukn dgn susu bby 5 bulan..

Bile bgi thu u punya suami mesti Ade bukti. Tak kan die percaya.

susah klu suami xnk gali ilmu .. 😞

Ambik video n send pd suami

4y ago

Betul tu, video tunjuk kt suami.. Bg sekali kesan² nya, atau ajak dia blk.. Ugut dia.. Jgn sampai aku call mak ayah aku.. Sis tension kang sis yg meroyan, org laki tau apa.. Mak sy selalu pesan.. Jgn tension time pantang.. Pecaya atau x? Sy berhati² sbb kawan sy meroyan.. Time anak dia meninggal.. Kesian tgk dia.. Banyak kan istifar ye