Count down to 36weeks

apa persiapan mummy sebelum deliver ye? rasa takut semua ada ?

Count down to 36weeks
2 Balas

Nak dekat due dah. Normal kalau rasa takut tu, cuma jangan layankan sangat, nanti tiba masanya kena hadap juga. Hehe. Doa banyak banyak dipermudahkan, cakap cakap dengan baby suruh dia keluar before sikit dari tarikh due. Persiapan barang baju baju baby, semua kena siap basuh ya. Pampers, kelengkapan baby, tilam dia semua. Siapkan beg labour room, beg untuk ward, tu yang penting awal awal ni. Moga dipermudahkan!

Tahniah. Semoga dipermudahkan... Banyakkn buat aktiviti berjalan utk cptkn bukaan nti. Jgn lupa minum air kelapa dan makan kurma. Brg kelengkapan sis dan baby pun dh kena ready.