Minum air gula

Apa persiapan mommy to be sebelum kena minum air gula. Sy nye timing esok pagi daaa. Huhu. Nevesssss laaa plakk

2 Balas

puasa start 10 malam. boleh je minum air putih kaau betul2 dahaga. air gula tu taklah teruk sangat pun, okay je. cuma jangan muntah la masa minum, nanti kena repeat balik. goodluck awak! hopefully gula dalam darah okay

5y ago

ikutkan nurse tak bg lgsung. tp setakat minum nak hilangkan haus, okay je. janji air putih. sbb kadang2 rasa macam dehydrated sgt kalau tak minum lgsung. lgpun nak tggu sampai 2 jam lepas minum air gula baru boleh makan minum, takut pengsan plak kang

Puasa sahaja sis. Xde persiapan pun.

5y ago

Persiapan mental haha