Sekadar Luahan

Agak berkecil hati dengan sikap suami dan keluarga mertua. Hmm. ?

16 Balas

Sabar ya sis.. Selalu berdoa pd Allah agar dikurniakan ketenangan dlm berumah tangga.. Kalau boleh ajak solat berjemaah sama2..inshaallah hubungan suami isteri makin baik nnti.. Dan cuba slowtalk baik2 dgn suami apa yg mnyebabkan awk brkecil hati.

4y ago

Terima kasih awak.

Yer..jgn pendam lama2 nati stress..bw ke burukan pada janin or baby kita kandung...bw bincang ..jgn pendam2..doa yg terbaik..kalau x blh di bawa bincang..balik jer rmh famly kita or adik beradik kita klu dh x de mak ayah sendr..bg tenangkan dr..

4y ago

Most welcome

Just ignore and ikut flow kehidupan u sahaja... Think about ur baby first.. When u sad the baby inside ur tummy also sad.. If u happy that baby also will happy.. So choose to get a positif life ok

Be strong sis...org cakap setiap anak ada rezeki kan,tp kena percaya akan ada ujian jugak..semoga sis terus tabah ye..inshaAllah ada hikmah Allah.. 😊

4y ago

Kuat tau 💪🤗

Semoga sis kuat Dan tabah..bykkn zikir, jgn dfikirkan Sgt.. Ingt baby Dan ingatkah pekara yg gembira.. Semoga segala urusan sis dpermudahkan

Sabar sis.. kalo blh bawa bincang.. bincang elok2 kalo tx gak lebih baik duk gan family sendiri.. jgn streets sgt Sian kandungan tu nanti

Sabar ye sis. Lain org lain dugaan. Semoga tabah menghadapinya 🤗🤗🤗

4y ago

Baik. Tq awak

Be strong sis 💪🏼💪🏼💪🏼

inshallah everything goes well. bersabar sis. ☺️

4y ago

InshaAllah.. Doa kan bebaik ye

Sabar ya sis.. Banyakkan mengadu pada Allah.. ☹️