air gula ?

apa perasaan ibu2 yg kena telan air gula ni yee ?apa rasa dia ?risau gila ni sebab first time kena minum ..dulu anak first tak kena ,sekarang umur dah 25 ke atas dah kena minum ..next month 7bulan baru kena minum ?

70 Balas

Minum kali pertama perasa oren..suam2..mmg minum terus je tnpa henti..tp lepas tu mmg pening dan rasa perut x selesa je 😂😂..tp tahan je la..skli result sangkut..skrg kne bsp tiap bulan org kata smpai bersalin..x tau la rasa hepi plak dh x yah minum air gula lg dan ambik darah 2 tabung tu..cuma kne g cek darah kat jari je la pg tghri ptg smpai mlm ...hahaa 😅😅😅

5y ago

Result dlm tempoh sminggu lebih..klo sangkut dia akan call..klo x call ok..Haah..kwn2 pon ckp cmtu...beli je alat dia..tp takut dr percaya tak..sbb tulis sendiri..