air gula ?

apa perasaan ibu2 yg kena telan air gula ni yee ?apa rasa dia ?risau gila ni sebab first time kena minum ..dulu anak first tak kena ,sekarang umur dah 25 ke atas dah kena minum ..next month 7bulan baru kena minum ?

70 Balas

sy dpt perisa oren, rasa mcm sunquick terlebih gula sgt2, boleh la abiskan.. hehe.. tipsnye, kne salu set dlm kepala air gula tu ok je, xteruk pun...pkir positif je...sbb klu asyik pkir negetif,nnti mnum knpem termuntah..😉

4y ago

owhh...1 lg..pas mnum air gula, jgn byk brcakap...duk diam2,layan fon, buat kje...kang fokus sgt kt rasa air gula tu x sedap tekak pulak...ngeeee