Boy or girl ?

Apa pendapat mommies? Naluri mommy ckp boy, scan dr cakap girl. 23weeks

Boy or girl ?
18 Balas

Tak sure, tengoklah nanti lahir keluar boy ke girl. Anak first saya pon scan girl, naluri cakap boy. Tapi tulah memang betul ikut scan, girl yang keluar🤣 kadang naluri kita kuat sebab kita nak jantina tu sebenarnya

3y ago

Ooowh, tu la kan tggu keluar nnt la kan

Sy tak pernah scan nk tahu jantina ke apa, tapi bnyk org kata lelaki, padahal sy tak kisah pun, tapi masa 8 bulan scan tergerak hati nk tanya doktor kata lelaki.. Sy ok je..

3y ago

Wah bestnya

Mcm girl.. Sbb sy scan pun rupe cmni. Doc kata girl sbb nmpk ada klitoris di situ. Ada belahan mcm burger. Apepun semoga sis dan baby sihat.

alaa tak jelas sangat gambarnya huhu tak nampak 'burger sign' , tak nampak 'canon sign'

3y ago

Ooooo

tksure..tunggu baby besar sikit dlm 28 weeks mcmtu insyaaallah dh blh nmpak jls

3y ago

Rasa dah malas nak g scan, tggu keluar je la nnt

macam boy sebab yang timbul celah kangkang dia tu macam telur

3y ago

aamin. kalau betul boy, kita sama. hihi 🤭 semoga dipermudahkan urusan ya puan 😘♥️

tak tahu.. huhu harap membesar dgn sihat dan 'afiyah

Macam sama dgn scan saya..tpi dr kata boy..

3y ago

Gambar scan ni sama ke

boy kot? takpe nanti boleh scan lagi 😅

3y ago

Amin, sya awal januari

laki ni.. nampak telur dia..