NAK TAU GENDER BABY

Hyee semua, nak mintak pendapat mommies2 disni . Boy or girl ?? Ni scan mase 30minggu di klinik sonobee, doktor cakap boy . Mase 28minggu scan di klinik kerajaan , doktor pakar ckap girl . , Tpi naluri saya kuat mngate kan girl . Kenapa yeee😅😆🤣 tpi saya tak kesah pon girl or boy . Janji baby didlam kandungan sihat2 belaka😘❤️#ingintahu #pleasehelp

NAK TAU GENDER BABY
12 Balas

boy sis, kalau girl mcm burger tuu, hehehe. Saya klinik kerajaan scan x nampak jantina, kali pertama klinik swasta tak nmpak jugak, mgkin saya scan awal sngt, kali ke dua baru confirm girl. hehehe. Doc pun cakap kalau girl susah sikit nk nmpak, kalau boy mmg nmpak pistol je.Kalau saya hri tu beli barang banyak ke boy, sbb tak tahu lagi masa tu, sja beli brg2 mcm besen ke ap, suami kata girl, saya kata boy, tapi sebenarnya tak kisah jugak, jnji kluar sihat cukup semuanya. beli barang2 bnyak biru, hijau2, hahah, skli scan prmpuan, trus hsbnd sja pilih baju, dia berkenan betul merah2, saya pulak dah tau girl berkenan peach2 pulakk, haha.

Macam boy, sbb saya girl nampak flat je and nampak sign burger

kalau macam ni boy . saya scan pun nampak lebih kurang gini.

biasa scan klinik swasta lah tepat..sye pun boy😆

Boy ni. Mcm saya mmg nmpk jelas pistol dia mcm ni

saya scan camni juga. insyaAllah baby boy.

Boy. Sama mcm sy scan. 3x scan pistol mcm tu😂

1y ago

Bukan awk. Tali pusat lain rupa dia. Naluri sy pun ckp girl tp mmg 3x scan gitu la rupanya. Masa 25w scan nampak haa telur dia😂 nk tepat lagi org ckp buat 5D

Boy. Tu pistol nya haa😂

100% boy🥰🥰🥰

Saya nampak boy.