Buaian vs swing leaf

Apa pendapat ibu ibu sekalian? Baby saya bru 2 bulan lebih, x pernah lgi try buaian. Dkt rumah ada yg boumcer baby tu je.

Buaian vs swing leaf
17 Balas

Masa sy beli buai ...org yg jual nasihatkan bia baby 3 bln ke atas br pakai buai..itu pn paling slow..takot gegaran otak...

Lebih prefer buai.. Tp bila baby da lena.. Sy angkat letak bawah.. Bab xnk biasakan buai sgt.. Nnt susah nk berjln

4y ago

Samalh dengan saya. Baby dh tdo letak sebelah. Senang g berjalan rumah sdara mara atau bercuti tanpa buai.

Elok buai...kain tu klip depan n belakng...lg pon bby baru 2 bulan belom aktif nak bngun2...

Gune jela bouncer tu je.. Lagi selamat siap ade lagu lagi.. Lgi lena baby tido..

bukhary anak saya dua bulan lebih dah letak dalam buayan ..

Tidak perlu bagi anak guna buai....

Ikutlah pd bajet n keselesaan