Baby auto swing

Ada mommy yang dah try..? Boleh bg review? Confuse nk beli buaian ni or yg jenis tiang tu #pleasehelp #ingintahu #firstbaby

Baby auto swing
9 Balas

Saya pun ada beli jgk. Tp baby dh besar, nk jual murah2 je. Klu dekat boleh pickup snri, klu jauh boleh post. Warranty pn ade lg😊😊

3y ago

RM140. Hrga asal RM200, klu brminat ws 0182014667

ni kejap je blh pakai. ble dh start pandai berpusing mmg tak blh guna.mmbazir je bli mahal2. endup sy jual

Ank sy duduk x smpai 5x. Then x nak. Btter pakai buai. Lama blh pakai. Tpi depends jugak dgn bby kita.

Anak saya pakai kejap je ni pastu lagi suka bouncer. Siapa nak, saya nak jual. 😅 rugi je

kakak ipar saya beli. sekejapan je anak dia duduk. lepas tu dah takmau. lagi rela kena pegang

3y ago

Dah beli.. skjp je ank nk ddk.. letak bila bby nk tdo je.. bila tjga trus mintak angkat..

Umur berapa boleh letak anak dalam ni? Newborn 2week boleh dah ke

comelnya 🥰🥰😍😘🥰😍😘🥰🥰

comelnya 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

nnti sy nk pkai buai ank sy