Buaian, Baby Swing @ Baby Rocker Yang Menjadi Pilihan Ibu2@ Bakal2 Ibu Semua?

Manakah antara 3 item tu yg penting utk bakal baby yang akn dilahirkan nanti.. Minta cadangan ibu2 sekalian... Terima kasih..

7 Balas

Kalau sy, baby rocker. 😆

sy beli nuna swing utk ank.☺️

4y ago

msa promo kt shopee 1299 wak. sy beli sbb portable frendly user. bole buka n bwk kemana2. sng urus . klu ad budget lebih bole beli. tpy skrg yg lbih kurg cm nuna swing pon dh ad. hrga pon berpatutan

Baby rocker

Buaiyan

Buaian