39 minggu

Apa pemakanan yang bagus yee utk sy amalkan hujung2 due nie. X kesahla buah2an ke mknn berlauk ke. Ibu2 ada cdgn x ?

2 Balas

Mnum Milo cmpur majerin, cptkan bukaan jln, milo tu plak bg tenaga.. Pastu mkn tembikai sjuk bdn sbb Hujung2 tu bdn kn asek rase pnas jek. Hehee.. Sy cmtu laa dulu..

5y ago

Yeke. Pestime dgr mnum milo ngn mrjerin. Hihu. Insyaallah sis leh try. Tq 😊

kena makan nasi untuk bekalkan tenaga masa bersalin

5y ago

Tuela.. nnti nk kena serah dr sbb gdm. Mmg kna mkn nasikla sblm induce tu huhu