curang

Apa pandangan korang bila suami kerap kali kantoi curang.. apa yg korang akan buat.. sy seorng ibu.. anak 2, dan suri rumah sepenuh masa. Nak berkerja pun suami tak beri izin, tapi dia sering kali ade skandal kat luar.

10 Balas

Kerap kali kantoi curang maksudnya dah berapa kali? Sis, you should know that you're worth it. Kalau species mcm ni, diorang takkan berubah. Tak bagi kerja, tapi dia boleh pula "makan luar". Kalau saya, saya lebih hargai nilai diri saya, dan saya akan tinggalkan lelaki tak guna mcm ni.

5y ago

Baru je berbaik.. sebelum raya puasa hari tu.. raya haji ni dia ade skandal lagi alasannye bosan