Merokok😭😭😭

Fil merokok lepastu basuh tangan pun tak dah pegang cium anak saya!😭 Rasa nak nangis jee! Saya fikir sebab hormat je tak tahu nak cakap macam mana😭 Sumpah macam mana nak hadap benda ni eh? Inilah yg saya takutkan dr pregnant lg sbb of course la kena jumpa sampai besar😭😭 Cakap dkt husb boleh dia ckp sabarlah atok ni merokok sikit aduhhh sikit apenye kejap2 bau rokok😭 #rokok #SeriusTanya #takantiperokoktapiantibaurokok

2 Balas

keluarga saya, ayah merokok. lepas merokok terus nak pegang baby. cium satu badan. saya bagi baby tu. TAPI lepas saya dapat baby saya balik. saya mandikan dia depan ayah saya. lap semua part mana ayah saya cium. saya perli dia habis2 biar dia tahu, biar dia faham. after that ayah saya make sure bersihkan diri dia sebelum pgg baby saya. bukan apa, nanti baby sakit kita yang mak2 ni jaga. bukan dia😤 kalau dah sampai keluar masuk ward, silap2 rasa hormat pun takde

2mo ago

Betull😂 ayah sendiri boleh la. Fil acanee

cakap lagi kat suami baby ni kan sensitif dgn asap rokok. kalau baby sakit awak sanggup tak nak hadap. kita yg kena hadap bukan fil tu. kita yg kena keluarkan duit nak berubat bukan fil tu. kita yg kena bersengkang mata nak jaga, bukan fil. anak ni amanah untuk jaga, bukan untuk awak lepas tangan biar dia terdedah pada risiko sakit. kalau gini pun dah lepas tangan, cukup jela anak satu je dulu 👈🏻 contoh dialog ye. nanti pepandai tambah lain 😬

2mo ago

Saya setuju dengan sis..yang kena hadap semua benda kita bukan fil..