Mommy nak tanya . Kalau pudar macamni maksudnya apa? Saya kurang faham . boleh bantu bagi jawapan ?

Apa maksudnya kalau kabur ?

Mommy nak tanya . Kalau pudar macamni maksudnya apa? Saya kurang faham . boleh bantu bagi jawapan ?
1 Balas

hai.. asal naik double line mmg positif.. klu line masih samar mknanya kndungan tu bru brpa hari/mggu..hormon hcg pun masih kurang.. klu nak cek terang.. cuba cek after smggu lagi.. line akan naik lbih terang..

3y ago

ouh . ok . terima kasih ye 🤗