cuka putih

Betul ke ? Guna cara tradisional orang lama nak check pregnant atau tk guna cuka putih . Letakkan cuka setengah cawan lepastu campurkn dengan air kencing kita kalau perubahan warna maksudnya mengandung kalau tk de perubahan warna ataupun air kencing dlm cuka semakin pudar maksudnya negative . Saje share sbb nak tahu betul ke ?

cuka putih
2 Balas

Beli upt je la sis..lgi sng nk confirmkan satu line ke 2 line ke atau samar2

Buy upt je lh siS. Lebih effective. Dan result pon cepat.