Kalau upt positive makin tepat maksudnya apa ya?

Hi mommies semua saya nak tanya kalau upt makin pekat maksudnya tempoh kandungan dah bertambah ke? Sebab saya baru buat upt td, yg kabur tu minggu lepas . Yg pekat baru tadi #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

Kalau upt positive makin tepat  maksudnya apa ya?
8 Balas

sma mcm sy mula2 tk double line lgsung . lpas 2 mggu naik double line . tp p check msih blum ad kntung . sy tgu lgi 2 mggu . alhamdulillah berkat doa . smpai skrg dia dh 4 bulan nk msuk 5 . ad tu sis . just sbar je

3y ago

in sya Allah, terima kasih sis 😊 . semoga kita sama-sama dipermudahkan segala urusan. Aamiin 🤲🏻✨

Insyaallah ada dah tu. ape² pun jaga kesihatan ye. jangan lasak². jangan angkat berat². jaga pemakanan juga emosi. banyakkan berehat. kandungan kecil lagi tu 🥰

3y ago

terima kasih sis 🥰✨ in sya Allah , semoga semuanya dipermudahkan. Aamiin 🤲🏻

baru baru memang kabur sikit. seminggu dua lepas tu akan makin terang. tahniah ya. jaga diri jaga kesihatan jangan buat kerja berat 😊

3y ago

alhamdulillah tahniah sis😍. a ah macam sy jugak mula2 cek kabur. kakak ipar kata kabur tu sbb awal lagi cek. kalau cek next week mungkin dh pekat hehehe.

Tahniah sis, mksdnya hormon Hcg bagi perkembangan janin telah bertambah, tu yg jadi makin terang sis😊

3y ago

yeke alhamdulillah, terima kasih sis🥰✨ doakn saya kandungan saya selamat sampai baby dilahirkan dan baby membesar menjadi anak yg soleh dan solehah Aamiin 🤲🏻

Sis ada symptoms apa2 tak sebelum test? Tahniah sis

3y ago

lambat datang period je simptom nya

Semoga dipermudahkan sis. Tahniah ♥️

3y ago

Aamiin, Terima kasih ya sis 🥰 semoga sis pun dipermudahkan segala urusan Aamiin 🤲🏻✨

Alhamdulillah tahniah sis 🥰

Positif