sakit

Apa maksud kencing kotorr ye .. mmg sakit kat perut ke ?

10 Balas

Kena banyakkn minum air masak untk elak kencing kotor.. Waktu pregnant mmg senang kne kencing kotor dan sangat bahaya pada baby.. Kurang air masak salah satu punca.. Kena kerapkan minum air ye.. Sakit bila nk kencing and kencing tu rse x puas..

Sakit bwh perut dan ari2. Sy kna selepas bersalin.. adus sakitnya xboleh bwk bincang..padahal sy minum 3 ke 4 liter air masak dlm sehari. pastu kencing kerap tp xabis dan sakit masa hujung2 tu. Kna on antibiotic baru ok.

Sakit dkt bwah perut . Sy 2x check dkt swasta kencing kotor. Last week checkup dh kk dh clear . Sy byk minum air kosong, barli, Dan kelapa muda.

Kurang minum air masak maybe. Sy dulu pun mcm tu 1st trimester. Doc suruh byk kan minum air byk². Takut jangkitan pada baby

Klu kne kencing kotor bila kencing rasa tk lawas, sakit bahagian ari2 n kadang2 sakit bahagian pinggang

4y ago

Sbb tu kebanyakan nurse ckp ambil air kencing yg tengah.. Jngn bru kluar dh tadah dngn cup

Klau kite kencing tu rasa sakit & macam xpuas je nk kencing.

kencing kotor ubat dia minum air byk je,dgn air barli

4y ago

Saya mnum air barli..pastu rajin wt sup lobak putih...insyaallah..bersih,kncing lws

Kurang air dlm badan.. Bykkn minum air putih

Sakit mcm segugut. Skit sgt. Sy dah kena

Sakit d bahagian ari2.