kencing kotor

Salam,sya nak tanya klau kita kena kencing kotor,mmg akan sakit perut sgt ka,perut jdi kembung..

6 Balas

Sy pun kerap kena kencing koto sy terus p klinik cek smua then doc bg antibiotik, kena tahan sakit sehari dua then alhamdullilah ok. Mmng kalau yg teruk akan kembung perut sakit mcm sis tu. Sy faham sgt, lgi2 sy mmng jenis kerap bersama suami, dh ikut semua step kebersihan masih kena juga huhu slalu makan antibiotik je sy

4y ago

Hi awak nk tanya kalau sakit sebelah kanan tu pun tanda sakit kencing kotor ke? Sy nak bergerak pun sakit

Saya pun kena kencing kotor sis, doc cakap teruk juga..mula2 p klinik just nak check kenapa asyik rasa macam senggugut dekat bawah perut bhgian kiri, n sakit belakang teruk sangat..bila check urine, rupanya terkena urine infection..minum banyak air n habiskan antibiotic yg doc tu bagi..

hari tu saya pon sama mcm awak.. nurse ckp sebelum nak ambil air kencing kene cuci dulu.. lepas tu kencing sikit kt luar lepastu selebihnya kencing dalam bekas yg dorang bagi... lepas tu banyakkan minum air limau suam kurang gula

Kencing kotor area pundi kencing sj tu.. angin tu.. kena sendawa x pun kentut bg hilang angin br x rasa sakit n kembung... Letak 2@3 hiris halia dlm gelas isi air panas. Agak2 suam minum..

Hritu kena, yaallah sakit dia, mcm nak menangis tkboleh gerak tkboleh tdur. Fuh. Bnyakkan minum air barli, inshaallah tkkan adalagi

4y ago

Ha sma la mcam sya,dah smngu dah,ari² nangis sbb skit sgt bhgian perut

Salam.. Bykkan minum air dan lbh baik minum air barli...