Jenama folic acid

Hi apa jenama folic acid yang mommies ambil dan berapa banyak ?

13 Balas

Appeton punya! Sehari 1 biji je hehe saya makan bawah 12 weeks after that tukar new obimin

Hovid. Murah. Makan ikut keperluan badan. Sblm & sms mengandung ada dose masing2.

2y ago

sy pun mkn hovid..

sangobion 1x sehari..kalau hb low jgk 2xsehari..saya beli kat farmasi

black mores sya amalkan 3 bln sebelum saya disahkan hamil harini

biasa makan obimin terus lengkap semua. cuma 1 biji saja sehari

2y ago

saya pun baru makan start harini, YaAllah susahnya nak telan, dah telan. 5 minit mcm tu dia keluar balik makanan makanan semalam 🤣

Takkisah brand apapun. Yg penting sebiji 1x makan

sy mkn yg appeton 1biji 1kali mkn.

saya makan zincofer yang kk provide

metafor . dibekalkan klinik swasta

appeton. sebiji sehari