Supliment zincofer

apa effect kalau tak makan? ada tak ubat yg sama fungsinya? @ ada makanan dan minuman yg sama fungsinya?

5 Balas

Saya xleh makan zincofer.. Badan jadi lemah lesu ja.. Kerja nk tido sepanjang hari.. Paling x boleh tahan muntah2 setiap kali mkn zincofer tu.. Saya tukar makan maltofer.. Beli sendiri kt farmasi rm35 sekotak.. Pastu amalkan makan buah jambu batu.. Alhamdulillah hb naik dari 11.3 ke 13.0 😊

4y ago

Hari tu saya mkn sbln dlm 10biji jugak la buah jambu batu tu.. Kira esok nk gi klinik mlm ni pulun makan lagi hehe.. Skrg dh jadi buah wajib ada sedia2 dlm peti ais..

saya makan memang mual jadi lagi teruk, sy ganti je mkn acid folic..nak memangis rasa bila makan zincofer 🤣 bgtau dktr lepastu dia bg obimin, better sikit.

Nurse refer kat saya makan maltofer...rasa coklat2...

4y ago

Ye wak....klu area saya rm20 +...murah je..tp kna bgtawu nurse lah awk nk tuka supplement

Knapa xnk mkn.. Klu xbleh mkn minta nurse tukar

Muntah2 ke bila makan ? Mintak tukar ubat