Kerajaan VS Swasta

Apa beza check up klinik kerajaan dengan klinik swasta?? Betul ke kalau check up klinik swasta nanti nak bersalin kat kerajaan ke apa-apa masalah klinik kerajaan tak nak layan?

16 Balas

Saya sebelom ni check di kk , memang lengkap tapi disebab kan kekangan masa saya da tukar ke swasta masa kandungan masok 6 bulan

4y ago

Alahai yeke sis , semoga dipermudahkan lah ye urusannya 🤗

Mcm sy cek dua2..sebab dkt swasta setiap Kali cek up Ade scan...gov Ade minggu2 aje scan..bukan setiap Kali scan sis

3y ago

Kat mana tu klinik swasta yg akak pergi

Sy lg puas hati dgn cek up kerajaan. Dorg expert n friendly. Boleh jadi geng utk luah apa2 masalah.

Mcm biasala..trivago..benda sama harga yg berbeza hikhikhik

Sy prefer swasta. Checkup dan bersalin di hsptl yg sama.

Saya checkup kat dua2, kk pon pergi swasta pon pergi 😅

3y ago

Akak pergi swasta kat mana. Boleh cadangkan sesiapa. Area KL