Hi Mommies

Nak tnya mengenai check up klinik swasta vs kk. Okay ke kalau check up kat swasta since kk jauh dari rumah and ingt nak bukak buku pink kat klinik swasta je. Nanti ada apa2 masalah in future ke kalau nak record hanya di klinik swasta? #newmom

1 Balas

Awak kena plan dulu nk bersalin swasta ke gomen. Kalau gomen make sure buka di klinik swasta yg buku pink nya details mcm kk. Takut issue nanti bila nk bersalin di hosp gomen sbb tak semua buku pink klinik swasta detail. Kalau bersalin di private, tiada masalah hehe

9mo ago

Kalau swasta tak perlu pun awak hehe guna buku swasta shj. Sama lah saya pun semua check up & deliver swasta. Nanti maklum shj pada nurse tu yg awak tak check up kk