Tukar klinik swasta untuk check up

Hai. Ada tak sesiapa yg berpengalaman tukar klinik swasta ke klinik swasta yg lain utk check up. Baru first check up kt 1 klinik swasta ni. Tp, mcm x puas hati pulak. Rasa nak tukar ke klinik lain. Mohon share #firstpreganancy

1 Balas

Buku pink dah buka ya di klinik tu? baru first check up tu so no promblem. So far my experience check up swasta mudah je nk apa2 pun, dia follow je kita but inform dia siap2 nk tukar

9mo ago

Baik terima kasih. Sy dh cuba contact klinik yg lain. Dia ckp boleh.