Perkembangan Terkini Anak

Ap yang boleh Si Manja anda lakukan di usianya sekarang, Mommy? Ada yang dah boleh berjalan 2 langkah? Atau mungkin sudah pandai merangkak? Jom kongsikan dengan kami dan mommies lain di ruangan komen 👇🏻

Perkembangan Terkini Anak
33 Balas

lagi 2hari genap 1y 10m , da pandai mcm2x da. just word je la tak byk mana. yg lain okay.

Anak saya dah 2 bulan ++ dah pandai main air liur & masuk jari dalam mulut , tegak kan kepala🫣

1 tahun 3 bulan da pndai jln mcm2 perangai comel kluar🥰Suka sgt bebel 😂

baru 22 hari.tahu melalak je lah.hahaha.penat mama dh psai 6 thun xde bby kecik .. huhu

pandai berdiri, mengomel mcm2, dan xnak disuap. nak makan sendiri je. 😂

Anak saya 9 bulan dah pandai berdiri 💆🏻‍♀️

anak first dah 4 tahun, membebel aje kejenya 🤣

2 years++. Dah pandai negotiate 🤭

2 tahun ++ Pandai minta macam-macam 😁

2thn++ pndai mcm² dah..😁😁