Apps crash or unstable version after update?

Anyone yg experience app crash each time nak guna sleep tracker?

1 Balas

jika msih sm...puan try buat report pd team TaP dgn cara hantar email dan ss apa yg appear dkt skrin puan ttg permasalahan yg di hadapi trus ke team TAp..mg dpmudahkan segalanya amiin

11mo ago

Thank you puan 🩵 saya dah email team the asian parent for 3 times dah. Tapi still takde improvement ☹️ saya ada cuba this app on android ok je. Probably ios yg tak stable 😮‍💨