Clearblue Ovulation Test

Hi guys, saya nak tanya, maybe saya tak reti guna or salah guna, anyone boleh share tak experience pakai clearblue ovulation test ni? Kalau ikut apps Flo, ovulation window saya pada harini, tapi bila saya test, takde gambar smiley langsung, period saya 2 months lately ni ikutkan normal je. Anyone ada tips or sharing?

2 Balas

ikut apps selalunya tak tepat. follow OPK. keep testing je. lagipun ovulation window memang mula awal few days before dapat +ve OPK lagi.

apps tu ikut kebiasaan berdasarkan nombor je. awak test tu, result ikut badan awak..