breastfeed pump

Anyone yg ada pkai brand super mama lab x? Tgk review mcm okay..xtau nk bli yg jnis mcm mna..tkot x ssuai

26 Balas

Eh supermama lab ni antara breastpump yang very affordable rasanya sebab teknologi dia canggih I dengar. Paling best I tengok dia wireless, compact je design and paling penting takde tubing. Senang nak cuci nak bawa travel tau. I memang dah letak ni dalam list cuba nak tunggu review je. Kalau ada siapa-siapa boleh share review, sharelah ya :)