breastfeed pump

Anyone yg ada pkai brand super mama lab x? Tgk review mcm okay..xtau nk bli yg jnis mcm mna..tkot x ssuai

26 Balas

Eh supermama lab ni antara breastpump yang very affordable rasanya sebab teknologi dia canggih I dengar. Paling best I tengok dia wireless, compact je design and paling penting takde tubing. Senang nak cuci nak bawa travel tau. I memang dah letak ni dalam list cuba nak tunggu review je. Kalau ada siapa-siapa boleh share review, sharelah ya :)

Hi. Macam tak pernah lagi dengar brand supermama lab ni. Supermama lab ni local punya product ke ya? Tengok tadi macam best je supermama lab ni tapi risau pulak kalau susah nak cari sparepart dia kalau rosak ke nanti kan. Tapi tengok design supermama lab ni kecik je macam senang je nak bawak ke mana mana hehe.

Itulah sis, saya pon tercari-cari juga ni supermama lab review. Kadang kita nak tengok dulu kan feedback orang before beli. Tapi dengar cerita super mama lab ni memang bagus cuma ye lah mungkin tak ramai nak bagi supermama lab review. Harap-harap ada yang sudi nak share supermama lab review ni dekat sini ya

Hi, saya pon cari jugak dalam apps ni kot-kot ada yang dah beli super mama lab and ada yang nak share supermama lab review. Saya ada survey brand ni sebab nampak design dia very sleek dan senang nak bawa ke mana-mana. Siapa yang pernah beli harap-harap boleh share sama supermama breast pump review ni ya :)

Tak pernah dengar pon brand super mama lab ni. Ada ke yang boleh buat supermama lab review ni eh? Rasa macam best je kalau ada yang share experience pakai ni. Boleh orang lain macam kita ni survey dulu supermama breast pump review before beli. Takut juga kalau beli yang sparepart susah nak cari ni nanti.

Hi. Supermama lab ni yang wireless tu kan? Ada tengok supermama lab review haritu sekejap, macam best je. Tapi macam risau sebab macam tak ramai je orang guna lagi supermama lab ni. Ada ke yang ada buat supermama lab review eh? Nak jugak tau sebab harga supermama lab ni macam affordable sangat hehe.

Bestnya kalau dapat supermama lab ni kan. Saya pon tengah terfikir-fikir lagi nak beli ke tak supermama lab ni sebab mencari-cari supermama breast pump review. Memang dah pasang niat nak beli ni je sebab mudah kan? Siapa ada pengalaman pakai ni bolehlah share supermama breast pump review ya.

Supermama lab ni rasa ada kawan pakai dulu nampak. Dia kecik je and very affordable . Tapi lupa nak tanya dia beli super mama lab dia dekat mana. Nanti nak tanya lah kawan tu experience dia pakai supermama lab ni. Boleh buat supermaa lab review, senang nanti kita-kita lain ni nak survey kan.

4y ago

Nanti kalau dah tanye, share kat sini tau... hehehehe

Lepas sis tanya sini baru I google tadi pasal breastpump ni. Ya allah comelnya! Mudahnya nak breastpump sekarang kan? Tak payah nak risau tertinggal tubing lagi ke tubing pecah ke rosak ke kan sebab dia tak guna tubing. Bag pon kecik je sebab pump dia memang kecik je tengok

Saya pernah nampak sis ada orang guna supermama lab ni. Senyap je dia tak bising macam breastpump lain, lepastu kecik je tak ada tubing semua. Tapi macam susah je nak cari supermama lab review ni. Kalau siapa-siapa ada terjumpa supermama lab review boleh share sini ya :)