sedih

Anyone have experience macam saya .. this is our first baby and husband nak namakan baby ni Nama ex dia .. dia kata Nama ex dia menenangkan hati..

111 Balas

Baiknya sis, kalau saya dengar husband petik nama ex dia sekali je memang dah hangin satu badan 😂 ini kan pulak nak bagi nama anak sama dengan ex 🤦🏻‍♀️ sape yang mengandung sekarang ni 😤

5y ago

Dah 2weeks sabar ni .. Makin kita sabar Makin setiap Hari pulak dia dok ulang benda Tu .. balik kerja siap cerita dia dah Cari maksud Nama Zia eesha Tu apa

so posting setahun yg lalu ni, nama anak letak nama ex gf suami jgak ke? klau YA, awk tu siapa la dlm hati dia sampai wanita yg TAK HALAL lebih tinggi 'darjat' dia dlm hidup suami 🙄🙄🙄

Better jgn gna nma tu... Kisah2 dulu akn diingt kembali bila ltk nma tu pd ank... Mcm xblh trima knyataan dgn ex dlu... Life must go on... Kisah2 lama better jgn dihangatkn kembali😊😁😁

🤦🏻‍♀️ kesian sis. Sis yang penat2 mengandungkan 9 bulan menahan sakit contraction, senang2 je nak namakan nama ex.. EX?! Tak move on lagi ke apa. Baik letak nama mak. Ish ish ish

5y ago

Nama ex dia dengan nama mak dia sama

ahahaha kes u sama mcm kes i . anak pertama suami i nak namakn anak atas nama ex dia . terus i say NO ! but bnda ni dont take it too seriously . maybe husb u nak menyakat or bergurau .

Kalau menenangkan hati kenapa dia x nak kahwin ngan ex dia.hemm sis cakap la,macem mana kalau nama binti anak bagi naman ex sis dulu geram x ncik suami.😀

Kalau nama tu sama seperti nama tokoh tokoh islam mcm siti khadijah aisyah maryam balqis dan lain lain .. tak pe lah doa anak tu ikut keperibadian yg bagus bagus tu

Kepala hotak dia menyenang kan hati geram plak aku... Knapa x kahwin jak dngan ex dia tu suka hati dia jerrhh sakit kan hati bini dia x menghargai langsung 😤😤😤

5y ago

Uiit bahasa..

Nnti kalau sis bersalin baby boy buh nama ex sis plak, balas balik ape yg dia buat bru dia tau rasa. Kita kalau boleh xnak ingat pun nama ex apalagi letak anak nama ex.

5y ago

😂😂

Puan g daftar sendiri je nama anak nanti. Xpon suruh org lain dftar kan hahaa. Apoo nak ltak nama ex. Banyak lg nama yg menenang kan💆‍♀️