my pregnant journey :)

nkluah an bakal husb tk bole , klau luah pon dia buat endah tak endah ja.. ye , ye ja astu effort nk permudahkan urusan lain hari tu takde langsung . apa tah lagi nk luah dng family . makin tu aku yg kna push 😔 . already 24w :') , buka buku pink msa kandungan 23w tu pon aku sndri yg nekad nk pgi buka buku pink . bila d tnya mna suami ? sbb still pregnant underage kn . bnyak lh nurse tu bebel ckp klau blh urusukan perkahwinan dng bakal suami kita . oke im still struggle , utk bby yg dlm perut ni . tapi apa kh daya aku nk hak anak dia yg tngh aku kandungkn ni :')? .. ok husb kita , ni kira status duda lh , duda anak 1 . tpi anak dia bwh jagaan bini dia yg dulu . dia rg dh pisah dlm 3 thn gitu .. tpi yg jdi pertanyaan aku ...knpa dia tk blh nk kahwin ?? pada hal , "ex wife" lh kira dia , dah kahwin dng lelaki lain ? pastu , nma anak dia org ni dulu "ex wife" dia tukar pgi ke nama ( ex wife ) dia . aku yg ngandungkn anak husb aku , aku yg cam tak de hak nak uruskan semua tu . yea klau bby lahir sekali pun , klau kmi 2 dah sah jadi suami isteri , ade surat kahwin jpn apa suma . anak akn di namakan Atas nama aku , itu pon anak sebab umur x cukup . n then umur genap 18thn , anak akan automatic blh di namakan atas nama suami . 💁🏻‍♀️ right?

2 Balas

jom group whatsapp join due bulan 10 https://chat.whatsapp.com/Idl3HkTnTc2ExtuQbTvx3q

awk meh join group ws. boleh share sana