sedih

Anyone have experience macam saya .. this is our first baby and husband nak namakan baby ni Nama ex dia .. dia kata Nama ex dia menenangkan hati..

111 Balas

anggap je la gurauan berkasih...... dari nak gado.. nak sedey... suh mak ayah pilih daaa... tak yah panjangkan cite... nak idup lame lagi bersama dengan nye... nak nama tenang.. letak jannatul firdaus.... kalah lelaki letak ikhlas.. maka ikhlaskan ape yg da lepas...

husband sis saje nk gurau ke apa? husband sy jgn kata nak letak nama. dengar pun dia tak nak. dia kta risau sy terasa hati. nk sebut pun hati2. husband sis tu tkde hati perasaan ke? penat2 bini yg pregnant alih2 letak nama ex

Jangan dipendam perasaan tu sis, kalau sis tak setuju ckp elok² terang² jelas² yg sis menolak cadangan/permintaan tu. Ada byk sgt nama kat dunia nii yg memberikan ketenangan. Dan ketenangan tu biarlah adil saksama both utk suami dan sis sendiri ya.

Kiiiiitaii !! Xpyh setuju.. sis cari nama lain yg best.. suruh dia pilih nama yg sis cari kan.. kes begini jgn kesiankan suami yg nak2 nama ex letak pada anak.. dn bgtau suami yg kita kecewa dgn dia.. mnta dia fikir buruk baik kelakuannya..

Adoyai laki pun.... Nak kena lempang ke bg nama ex... Hahhaha... Sy yg dok mmpi bukan2 pasal suami pun da rasa nak luku2 je dia bila bgn tdo.... Ni kalau realiti... Nak lama kena ni... Xjaga ati betul... Dah la time prgnant lg mood swing

Uishhh mana boleh macam tu sis 😱 Sis kena bertegas la dgn husband ckp tak nak. Sy kalau bab2 ex ni pantang betul dgn husband. Nama tempat ex duduk pun tak boleh sebut, inikan nak namakan baby nama ex dia. Boleh jd perang dunia 😂😂

4y ago

insha'Allah .. weekend ni kena slowtalk.. Kita jadi pelik tiba2 dia nak bagi Nama ex

haihh nak makan penampar betul cik laki tu ye ... kita yng penat mengandungkan 9bulan alih2 kluar baby namakan nama cik ex ,🤦‍♀️🤦‍♀️ .. kalau saya memang akan bantah benda2 ni mcm ni memang bole bawak gaduh

Letak la nama ex sis juga.. Kalau takda ex buat2 ja ada.. Kalau suhail dia nak namakan anak llaki sis, tambah nama kedua konon ex sis.. Ex sy pun senangkan hati juga, gtau kat dia.. 😴 Tak boleh brain la bakal bapa ni

4y ago

Apa2 pun bincg yg terbaik ya. Jgn gaduh2

Mlm2 die dh tido tu.. awk tampar muka die kuat2 pastu wat cm mengigau... 😂😂 die x leh marah... sbb die igt awk mengigau.. klu die up aje psl nm ex die.. awk buat lg.. smpi die x sebut dh... 😂😂

jgn dilayan sis ank kita bt ape letak nama ex dy...kita yg sakit aty nti sis bile nk panggil ank tu nti..klau menenangkan knpe x dng ex tu je..klau dy isi jgk sis blh g tukar nama tu.jgn sakit kn aty kita sis