Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

381 Balas

Maaf Sye adalah suami kepada Noor shayiba maaf lah Sye yg komen ni dalam keadaan sekarang dia rasa sakit sangat kat pinggang belakang sampai kan tak senang baring tak senang duduk satu badan sakit teruk Yaakob amat sian saya tengok wife Sye ni ya Allah mudah2han semua jalan dengan keadaan baik amin ya Allah yela kami nk dapat anak pertama dalam hidup kami....

2y ago

same dngn sy ,sy pun mcmni skrg