Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

381 Balas

Nk reply jgk wlu pn tk pandai ckp omputih😂.. Saya Masa mngandungkan ank sulung ,mmg tiap² mlm tk dpt tdo ..sakit blkng tk Tau mcmana nk gambarkan .. Saya pegi klinik ,doktor bg Saya plaster bsr yg panas tu ,alahai ..apa ntah namanya .. Sblm tdo Tempek dlu plaster tu kt blkng .. baru lah rasa selesa sikit ..

4y ago

Minta je sis .. nama apa ntah Saya pun dh lupa