Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

381 Balas

saya pun turut merasa sakit belakang..kalau duduk di office tak dpt lama²..kena berdiri and rengang² kan tgn, goyangkan badan perlahan..ketidakselesaannya bkn kepalang..smpi ke petang dan malam..kecuali saya baring or diurut perlahan bahagian belakang yg sakit baru sakit tu kurang sedikit dirasai..

3y ago

sama lah kita sis. .dduk tak tahan lama.. rsa nk baring je.... pastu sengal2 kaki