Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

381 Balas

sakit belakang memang sukar untuk elak semasa mengandung. selain jaga posture badan ada 1 Peranti yg sy sendiri amalkan sejak awal mengandung hingga kini sudah masuk trimester kedua. Alhamdulillah so far rasa lebih selesa, almost everyday sy berCeragem. sangat membantu..Cuba lah cari Ceragem.. InshaAllah sy pun bakal berpantang bersama Ceragem nanti..Best👍👍urut, tekan & bertungku..back to traditional method..semoga dimudahkn urusan Kita semua😌