Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

381 Balas

Husband belikan air sofa. So soft n duduk tak sakit pinggang. I cant sit too long or stand too long nanti mmg merana nak duduk baring or diri mmg sakit sgt. Awal awal tu sbb duduk dkt kerusi office lama balik mmg sakit. Skrg dkt office pun guna air sofa ni. 😅 biar selesa dr merana