Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

381 Balas

Saya amalkan makan pil kalsium Shaklee "ostematrix". Alhamdulillah setakat ni (sya sdg hamil 14 minggu) tidak mengalami masalah itu. Mommy bole try consume utk elakkn sakit tulang yg lebih teruk selepas bersalin nnti. Masa lps bersalin ank ke 4 sya kena sakit kaki yg teruk . Nk brdiri pon sakit sgt.